Home » Alle massages » Deelmassages

Deelmassages

Je kunt ervoor kiezen om een specifiek gedeelte van uw lichaam te laten masseren. Een deelmassage duurt 30 minuten. Denk hierbij aan een massage van rug, nek, schouders of een massage van de benen, maar ook een massage van hoofd en nek. Het doel van een deelmassage kan zowel ontspanning als klachtgericht zijn. Klik op onderstaande links om meer te weten te komen over de specifieke massages.

Overzicht deelmassages:

  • 1. Rugmassage
  • 2. Nek- en schoudermassage
  • 3. Gezicht-, hoofdhuid- en halsmassage
  • 4. Arm- en handmassage
  • 5. Buikmassage
  • 6. Been- en voetmassage voorzijde
  • 7. Been- en voetmassage achterzijde

1. Rugmassage

Rugmassage helpt bij rugklachten welke door zwaar lichamelijk werk, een verkeerde houding of door te weinig beweging zijn ontstaan. Daarnaast helpt een rugmassage om de gespannen rugspieren weer soepel te maken, waardoor de klachten afnemen of zelfs verdwijnen.

2. Nek- en schoudermassage

Nek- en schoudermassage helpt onder andere bij nekklachten en schouderklachten welke ontstaan zijn door een verkeerde (werk)houding, zittend werk en veelvuldig gebruik van de mobiele telefoon.

Een nek schouder massage helpt de gespannen nek en schouders weer soepel te maken waardoor de klachten afnemen of zelfs verdwijnen.

3. Gezicht-, hoofdhuid- en halsmassage

Gezicht-, hoofdhuid en halsmassage helpt bij stress, slapeloosheid, hoofdpijn of migraine. Ook voor spanningen in nek en achterhoofd en voor denkers die die druk in het hoofd zijn is deze massage ideaal.

Een gezicht-, hoofdhuid en halsmassage helpt bovengenoemde klachten te verlichten of zelfs te doen verdwijnen, waardoor er een ontspannen gevoel voor in de plaats komt.

4. Arm- en handmassage

Arm- en handmassage helpt bij RSI-klachten, een tennis- of golfarm, vermoeide handen, verkrampte en gespannen handen en koude handen.

Een arm en handmassage helpt bovengenoemde klachten te verlichten of zelfs te doen verdwijnen, waardoor je de arm en hand weer beter en soepeler kunt bewegen.

5. Buikmassage

Buikmassage helpt bij stressklachten, spanningsklachten, buikklachten, gevoeligheid rondom de navel en darmklachten (indigestie, obstipatie, krampen)

Een buikmassage helpt bovengenoemde klachten te verlichten of zelfs te doen verdwijnen, waardoor je je prettiger gaat voelen. Daarnaast zorgt het voor een betere zuurstoftoevoer in je lichaam.

Een buikmassage zorgt er tot slot voor dat de buik soepel en zacht gehouden wordt. Energie, bloed, lymfe en zenuwbanen kunnen goed blijven doorstromen. Hierdoor ga je je beter voelen.

 

6. Beenmassage voorzijde

Bij een beenmassage voorzijde worden de spieren van het bovenbeen, knie, onderbeen en voet gemasseerd.

Beenmassage voorzijde helpt tegen overbelasting en uitstralende pijn naar de knie, voorkant en buitenkant van het bovenbeen. Daarnaast helpt het tegen pijn welke veroorzaakt is door verrekking, verdraaiing en zware belasting.

Een beenmassage voorzijde helpt bovengenoemde klachten te verlichten of zelfs te doen verdwijnen, waardoor je je bovenbeen en knie weer beter en soepeler kunt bewegen.

Een voetmassage zorgt ervoor dat de doorbloeding van bepaalde organen en lichaamsdelen op gang gebracht worden. Blokkades kunnen gedeeltelijk of helemaal opgeheven worden. Door het geven van een voetmassage stimuleer je dus een orgaan door het corresponderende reflexpunt op de voet te masseren.

7. Beenmassage achterzijde

Bij een beenmassage achterzijde wordende spieren van de bil, achterzijde bovenbeen en de kuit gemasseerd.

Beenmassage achterzijde helpt bij verkorte hamstrings welke kunnen leiden tot vervelende rugpijn. Daarnaast helpt het tegen langdurige belasting van de hamstrings (bijvoorbeeld door hardlopen of een lange wandeling). Ook helpt een beenmassage bij lage rugpijn met uitstraling naar de bil, achterzijde van het been, kuit en voet. Tot slot is een beenmassage ideaal wanneer je kramp in de kuiten hebt.

Een beenmassage achterzijde helpt bovengenoemde klachten te verlichten of zelfs te doen verdwijnen, waardoor de achterzijde van je bovenbeen en kuiten weer beter en soepeler kunt bewegen.

Alle deelmassage duren 30/45 minuten

€ 30,00