Home » Alle massages » Duo-massage » Abyhanga duo massage

Abyhanga duo massage

Genieten met z’n twee is meer dan dubbel zo fijn. Een duomassage is een mooie gelegenheid om samen met je partner, vriend, vriendin, vader, moeder, dochter, zoon iets bijzonders te ondergaan. Jullie worden samen in één ruimte gemasseerd door twee massagetherapeuten. Samen genieten van de heerlijke geuren en olie.

Verrassend cadeau voor een bijzonder moment

Een duomassage is een verrassend cadeau voor iemand die je iets speciaals wilt geven voor bijvoorbeeld een verjaardag, voor moederdag, als huwelijksgeschenk of aan je geliefde op valentijnsdag. In één ruimte ontvang je beiden en tegelijkertijd een Abyanga massage. Na afloop kun je samen nagenieten met een kopje kruidenthee.

Volledige welzijn en ontspanning voor twee

‘Abyanga is een van de veel besproken massagetechnieken uit de Ayurveda waarbij we met warme oliën het hele lichaam masseren. Die techniek wordt ook wel ’’snehana’’ genoemd, dat ‘liefde’ betekent. Masseren is liefde voor het lichaam en het leven zelf. De natuurlijke, geurige olie maakt je huid fluweelzacht, beschermt tegen invloeden van buiten af, geeft dieper ontspanning, brengt rust en stimuleert het zelfreinigend vermogen van je lichaam.

90 min -  € 170,00