Home » Alle massages » Duo-massage » Relax duomassage

Relaxmassage

Relax massage in Almere

Bij Ayubowan Massages ben je van harte welkom als je gebruik wilt maken van een relax massage in Almere. Daarbij voorzie ik je van een ontspannende massage waardoor je zowel lichamelijk als mentaal tot rust komt. De energie in je lichaam wordt hierdoor herstelt zodat je weer kunt beschikken over de vitaliteit die je nodig hebt. Voor een relax massage in Almere sta ik dan ook graag voor je klaar.

Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan de nodige spanningen. Hierbij kun je denken aan een hoge werkdruk of een overvolle agenda. Het op tijd en regelmatig kunnen ontspannen is dan ook van groot belang. Als we dit niet doen kunnen er allerlei vervelende lichamelijke en mentale klachten ontstaan. Hierbij kun je denken aan een gebrek aan energie, futloosheid, stress en slaapstoornissen. Een relax massage in Almere biedt op dat moment uitkomst.

Als ervaren masseur voorzie ik je van een professionele massage die zowel rust als ontspanningen aan het lichaam biedt. Daarnaast heeft een relax massage een positieve invloeden op de bloedsomloop waardoor jouw lichamelijke gezondheid verbetert. Zo kun je weer genieten van een stressvrij lichaam vol energie en vitaliteit. Binnen mijn praktijk ben je ook van harte welkom voor een olie massage in Almere.

Relax massage in Almere

Een ontspannen lichaam is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De aanleiding daarvoor kan uiteenlopend zijn. Hierbij kun je denken aan een drukke situatie op het werk of in je thuissituatie. Ongemerkt houdt ons lichaam hierdoor spanningen vast. Deze uiten zich in kleine blokkades in de spieren of een gebrek aan energie. Door het toepassen van een massage binnen mijn praktijk in Almere worden zowel lichamelijke als geestelijke klachten verminderd.

Ook voor een Ayurvedic massage in Almere ben je bij mij aan het juiste adres. Naast een ontspannende werking, reinigt deze vorm van massage tevens het lichaam door afvalstoffen efficiënt te verwijderen. Daarnaast ben je bij mij ook van harte welkom voor diverse Hammam massages in Almere. Als ervaren masseur maak ik tijdens mijn ontspanningsmassages gebruik van vloeiende en zachte bewegingen met de hand.

Dit kan toegepast worden op het gehele lichaam. Daarnaast kan een relax massage tevens aangevuld worden met een behandeling voor vermoeide benen of voeten. Ook een hoofdmassage kan een onderdeel zijn van deze behandeling. Slapeloosheid, stress en spanningshoofdpijnen kunnen op deze manier effectief

Relax duo massage

60 min - € 110,00

90 min - € 170,00

Bij de duo variant komt mijn collega Nancy mee masseren