Home » Alle massages » Lichaamsmassages

Lichaamsmassages

Bij Ayubowan kun je terecht voor verschillende volledige lichaamsmassages. Bij deze massages wordt de volledige achterkant gemasserd en bij 1,5 uur ook voorzijde benen gemasseerd en soms ook de buik en borststreek. 

Relax massage

Deze massage is gericht op absolute ontspanning en rust. Om dit doel te bereiken wordt het lichaam met afwisselende druk gemasseerd door middel van strijkingen en knedingen, tevens kunnen er drukpunten worden behandeld. 

Meer...

60 min - € 60,00

90 min - € 80,00

Lomi Lomi Massages

Lomi Lomi, een bijzondere traditionele Hawaiiaanse massage die met niets te vergelijken is, totale ontspanning van lichaam en geest met Hawaiiaanse muziek, geleerd van de Kumu´s in Hawaii, Florida, Engeland en Ierland. Met lange vloeiende bewegingen, voornamelijk met de onderarm krijg je het gevoel van ontspanning.

Meer...

60 min - € 60,00

90 min - € 90,00

Hotstone Massage

Hotstone massage, de verwarmde stenen geven uw lichaam warmte,  ontspanning in de spieren en afvalstoffen worden afgevoerd. De afwisseling van de warme stenen (basalt stenen uit Hawaii die in de rivier bedding gevonden zijn) en druk van manuele massage in een warme ruimte is een genot om te ondergaan.

Meer...

60 min - € 70,00

90 min - € 100,00

Een bijzondere ervaring. Gun jezelf deze heerlijke ontspannen belevenis.

De honingmassage is een gecombineerde beauty- en wellnessbehandeling waarbij gemasseerd wordt met warme, vloeibare honing. Deze bijzondere ervaring geeft de huid en de persoon een compleet verwengevoel.

Meer...

60 min - € 60,00

120 min - € 100,00) Arrangement

De huid is het grootste orgaan van de mens. De opbouw is gecompliceerd. Daar wordt niet altijd bij stilgestaan. Gezonde stoffen, zoals zuivere olie, worden dan ook gemakkelijk door de huid opgenomen. Een hot oil massage is niet alleen voor de huid maar ook voor lichaam en geest een gezonde behandeling.

Meer...

60 min - € 60,00

90 min - € 90,00

De Bamboe massage is een behandeling met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen, die gebaseerd zijn op de leer van de vijf energetische elementen: hout, vuur, aarde, water en metaal.

Deze behandeling is door het gebruik van bamboestokken een stevige, toch ontspannen massage die doorwerkt op het gehele lichaam. Door te masseren met bamboestokken kan de masseur dieper behandelen, waardoor de spierknopen verdwijnen en jouw lichaam ontspant

Meer...

60 min - € 60,00

90 min - € 90,00

Als je het prettig vindt tijdens de massage gewoon bloot op tafel te liggen en alleen maar afgedekt te worden met een doek als dat nodig is, laat het van te voren weten. Dan gaat de verwarming ietsje hoger.

Meer...

60 min - € 60,00

90 min - € 90,00

Deze massage is een Indiase massage met enkele tantratechnieken. Ik werk met veel warme olie en lekker lange strelingen met regelmatig ondeugende, uitdagende uitschieters. Tijdens de massage wordt u van top tot teen helemaal verwend en op een stijlvolle manier geprikkeld en uitgedaagd.

Meer...

60 min - € 60,00

90 min - € 90,00