Home » Beautysalon » Body wrap treatments » Sri Lankaanse Cacaopakking

Cacaopakking

Een chocolade lichaamspakking is een ware traktatie voor lichaam en geest. Het geeft het lichaam een echte opkikker.

De geur van chocolade maakt dat er endorfine vrijkomt in je lichaam, wat een geluksgevoel geeft en pijn verzacht. De pakking prikkelt je zintuigen en geeft een heerlijk gevoel van welzijn, waardoor stress effectief vermindert. Een vertroeteling voor het lichaam!

De behandeling bestaat uit drie stappen: de scrub, pakking en massage.

Eerst wordt de huid gepeeld met een geurende scrubzout. Hiermee worden onzuiverheden en overtollige huidcellen verwijderd. Ook de doorbloeding wordt hierdoor gestimuleerd.

Daarna wordt de chocolademengeling warm op het lichaam aangebracht en met lichte massagebewegingen over het lichaam verdeeld. Er wordt niet met eetbare chocolade gewerkt maar met een bijzonder voedende en werkzame mengeling van cacao, notenboter en amandelolie.

Vervolgens word je omhuld met een laag plasticfolie en in een warme deken gehuld. Onder de folie ontwikkelt zich warmte waardoor de actieve bestanddelen oplossen en optimaal door de huid dringen.
Na ongeveer 30 minuten wordt de pakking met heerlijke warme doeken verwijderd. Na de massage wordt het lichaam ingesmeerd met een verzorgende creme of lotion.

Er zijn 3 massage varianten na de pakking. 

Individuele behandeling

90 min - € 90.00 (met massage achterkant)

120min - € 120,00 (met fullbody massage)

150 min - € 150,00 (met full body massage, incl. hoofd, handen en voeten)

Deze lichaamspakking is ook als duo behandeling moglijk