Home » Cadeaubon

Cadeaubon

Leuk om te geven! Nog leuker om te krijgen!

Het perfecte cadeau om iemand te verrassen! Een massage is niet alleen een erg origineel cadeau, maar het helpt ook door de dagelijkse beslommeringen heen te komen. Ken je iemand die regelmatig last heeft van stress of druk? Geef hem/haar dan een heerlijke massage cadeau! Ook ideaal als verjaardagscadeau, het behalen van een diploma, of gewoon zomaar.
(De cadeaubon is 1 jaar geldig na uitgifte)

Hoe werkt het?

Afhalen in praktijk

Stuur een mail naar: info@ayubowan-massages.nl met daarin het bedrag  naar keuze  van de cadeaubon en maak het bedrag over op rekening: NL41ASNB0781213010, op naam van Ayuowan Coaching & Massages.

Een cadeaubon is te bestellen voor een treatment vanaf 30 minuten (45 Euro).  Acties en kortingscoupons zijn niet geldig voor cadeaubonnen.

Zet in de mail jouw naam en adres en de cadeaubon wordt gratis opgestuurd.

Het is ook mogelijk om op verzoek de bon op te halen op onze locatie. De bon wordt dan in de praktijk afgeven. Uiteraard kan voor een cadeaubon ook een factuur naar je toe gezonden worden.

De cadeaubon zit in een spetterende verpakking en een verrasing is bijgevoegd.

Online bestellen

Online is het ook mogelijk een cadeaubon te bestellen, je krijgt dan na de bstelling wordt deze op je account bij geschreven. Wat ik nodig dan heb is naam, geboortedatum en mailadres van de begunstigde.