Home » Boek nu » Extra info boeken

Afspraak maken

Bij temperaturen boven 25 graden, sluit de praktijk om 14:00 uur

10% korting bij online boeken.  Dit wordt automatisch geregeld. 

Het meest makkelijke om een afspraak te maken bij Ayubowan Massages Almere is via de website.  Via mail of telefoon kan uiteraard ook.  Kom je voor het eerst, dan plannen we graag voor jou de afspraak in. Je kan bellen  of vragen om gebeld te worden via het terugbelverzoek Vermeld wel je gegevens, zoals naam, telefoon en mail als je via mail of whatsapp wilt boeken

Zit je geschikte tijd er niet bij, bijvoorbeeld in de avond en je wil een lange sessie boeken, neem dan eerst contact op, dan plan ik die in voor je. 

  • Iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00u-20.00u, donderdag tot 17.00u. 
  • Vanwege de aard van mijn werkzaamheden ben ik telefonisch vaak lastig bereikbaar. Bij het inspreken van een voicemail, bel ik terug. 
  • Mail, whatsapp heeft mijn voorkeur, om langs elkaar heen bellen te vermijden. laat een terugbelverzoek achter als je zeker wil zijn dat ik je bericht ontvang.  
  • Boek je afspraak ruim van te voren ivm volle agenda. 
  • Ik reageer meestal binnen 12u-24u op een mailbericht, duurt het langer dan kan het zijn dat mijn antwoord in je spambox zit! Voeg info@ayubowan-massages.nl toe als contactpersoon in je mail inbox, dan komt mijn antwoord niet in de spam terecht. Is het weekend en je wilt een afspraak maken, dan kan het soms zijn dat ik na het weekend reageer. Heb je ondanks alles toch geen reactie gekregen, dan is dat geen onwil, maar waarschijnlijk een technisch mankement in de mail. App of bel dan voor de zekerheid.