Home » Eerste keer

Eerste keer

Voorzie in je agenda de eerste keer 10 tot 20 minuten boven op de behandeltijd bij alle behandelingen.

Als je nog niet eerder langs bent geweest kun je per email of online een afspraak maken voor een intake/kennismaking (anamnese) die afhankelijk van het doel van de massage (ontspanning, herstel na blessure, stress en spanningsklachten) 45tot 60 minuten duurt. 

Hierbij maak je kennis met mij als masseur en met de praktijk,  kan je vragen stellen over de bahandeling en zal ik een indruk proberen te krijgen over de problematiek van zaken als je algemene gezonheidstoestand,  je lichamelijke conditie, voeding en sportiviteit. 

Na de eerste keer, kan je 10 tot 20 minuten vrijhouden voor een kort gesprek om te kijken hoe je voruge behandeling/gesprek is verlopen. 

Ontspanning

De verschillende mogelijkheden komen aan de orde, naar gelang je tijd hebt en nog geen keuze hebt kunnen maken uit het aanbod en naar de mogelijkheden die er op dat moment zijn. 

Eerste massage

Kom je voor het eerst bij Ayubowan, dan zal ik vooral eerst je lichaam in kaart gaan brengen. Zodat ik je de volgende keren een massage kan geven die op jou lijf is afgestemd. Een massage van 1 uur kan, maar 1,5 uur is fijner en indien de tijd er is, zal het ook wel 2 uur kunnen worden. Maar dat hangt van de agenda af of dit mogelijk is. 

Blessures, klachten

Kom je voor de behandeling na een blessure of voor kachtverlichting bij spanningspijn, dan zal ik dan betreffende lichaamsdeel eerst onderzoeken. 

In gezamenlijk overleg wordt het doel van de benahdeling bepaald en het aantal te verwachten behandelingen om het gewenste resultaat te bereiken. Dit kan desgewenste ook in de vorm van een  behandelplan, met daar in de klachtenm de frequentie, tijdsduur en het behandeldoel vastgelegd worden.

Tips

  • Zorg ervoor dat je gedouched bent, wel zo prettig voor de hygiene. 
  • Probeer niet al te gehaast te komen op de afspraak, plan de afspraak ruim op tijd in
  • Het is aan te raden om niet met een volle maag op de afspraak aan te komen
  • Drink na de behandeling veel water om de vrijgekomen afvalstoffen te helpen afvoeren

Contra-indicaties

in sommige gevallen (contra-indicaties) kan het gevaarlijk zijn een behandeling te krijgen.