Home » Massages » Ayurvedic massages

Ayurvedic Massages

Ayurvedic massage in Almere

Voor een Ayurvedic massage in Almere ben je binnen mijn praktijk van harte welkom. Daarbij heb je de keuze uit een poeder massage met medicinale kruiden, een kruidenstempelmassage of een rijst stempelmassage. In combinatie met diverse massagetechnieken kom je zowel lichamelijk als mentaal tot rust. Daarnaast heeft een Ayurvedic massage in Almere ook een positieve invloed op het losmaken en verwijderen van afvalstoffen binnen het lichaam.

Voor een massage in Almere sta ik dan ook graag voor je klaar. Tijdens een Ayurvedic poeder massage in Almere maak ik gebruik van medicinale kruiden poeders. De massagetechniek wordt richting de hartstreek uitgevoerd en is zeer doeltreffend in het losmaken van afvalstoffen welke zich op hebben geslagen in het lichaam. Jouw lichaam kan deze schadelijke stoffen daardoor sneller en beter afvoeren.

Ayurvedic massages in Almere hebben tevens een positieve invloed op het verminderen van cellulitis. Ook de bloedcirculatie wordt bevorderd terwijl het lichaam meer flexibiliteit en stabiliteit ervaart. Naast een Ayurvedic massage ben je bij mij ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een sportmassage in Almere of gebruik wilt maken van een warme olie massage of Indiase Hoofdmassage. Binnen mijn praktijk Ayubowan ben je tevens van harte welkom voor diverse hammam massages in Almere.

Ayurvedic massage van Ayubowan Massages in Almere

Een Ayurvedic massage in Almere kan tevens bestaan uit een kruidenstempel of een rijststempelmassage. Daarbij gebruik ik diverse soorten kruiden met een helende werking voor het lichaam en de geest. Daarnaast worden ook de vitale functies van het lichaam geactiveerd en gestimuleerd zodat de Ayurvedic massage in Almere tevens een ontspannende en rustgevende werking heeft.

Bij Ayubowan massages ben je tevens van harte welkom als je de weldaad van een relax massage of honingmassage of een hot stone massage in Almere wilt ervaren. Een Ayurvedic massage of kruidenstempelmassage werkt tevens effectief tegen gewrichtsproblemen, spanningen en stress. Daarnaast stimuleert een dergelijke massage het losmaken van de afvalstoffen die zich in het lichaam bevinden. Deze kunnen door het gebruik van de kruiden in combinatie met massagetechnieken het lichaam makkelijker verlaten. Hierdoor voel jij je vitaler en energieker

Mijn massages worden altijd afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. De poeders en kruiden die ik gebruik voor de Ayurvedic massage worden dan ook speciaal voor jou samengesteld. Zo ben je altijd verzekerd van een effectieve behandeling en heerlijk ontspannende massage. Een afspraak maken voor een Ayurvedic massage in Almere doe je bij mij eenvoudig online op een dag dat het jou uitkomt. Je mag natuurlijk ook contact met mij opnemen als je meer informatie wenst.

Hieronder het aanbod binnen Ayurvedic Massages

Udvartana- poedermassage

Udvartana is een diep indringende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van medicinale kruidenpoeder. De poeder wordt veelal richting het hart gemasseaars.

Meer info

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels. Diversen kruiden gebundeld in een katoenen doek aan de bovenzijde dichtgebonden.

Meer info

Rijsstempelmassage

Bij een Navarakizhi (Pinda swedana) behandeling wordt het lichaam, of het deel dat de behandeling nodig heeft, eerst ingemasseerd met kruidenolie en dan volgt de massage.

Meer info

Indiase Hoofdmassage

De Indiase hoofdmassage is een massage waar het hoofd, de nek en de schouders gemasseerd worden. Het wordt liggend op de massagebank uitgevoerd, de bewegingen zullen rust bevatten om tot volledige ontspanning te komen.     Meer info

Warme olie massage

Warme olie massage is over het algemeen en zachte therapeutische massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale warme oliën. 

Meer info

Klik op ondenderstaande "boek nu!" knop om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage.  Dit kan contant of via pin.