Home » Massages » Ayurvedic massages » Udvartana - poedermassage

Udvartana - poedermassage

Udvartana is een diep indringende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van medicinale kruidenpoeder. De poeder wordt veelal richting het hart gemasseerd en heeft als doel om vastzittende afvalstoffen los te maken zodat het lichaam ze af kan voeren. 

De massage wordt ingezet bij mensen die last hebben van cellulitis, het laat 'Kapha' smelten, bevordert de circulatie en het produceert stabiliteit in de ledematen. Na deze massage voelt de huid heerlijk zacht aan.

Om optimaal resultaat te behalen wordt de behandeling voortgezet met een  stoombehandeling (swedana). Door de warmte gaan de poriën open staan en  kunnen de kruiden die in de poeder verwerkt zijn, dieper de huid in trekken.

Klik op ondenderstaande "boek hier de behandeling!" knop om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage.  Dit kan contant of via pin. 

90 min - € 72,50