Home » Massages » Ayurvedic massages » Warme oliemassage (Abyhanga)

Warme olie massage (abyhanga)

Olie massage in Almere

Als je graag gebruik wilt maken van een olie massage in Almere ben je bij mij aan het juiste adres. Vanuit mijn praktijk voorzie ik je van een ontspannende massages met oliën die geheel worden afgestemd op jouw lichaamsenergie. Voor een massage in Almere sta ik als ervaren masseur dan ook graag voor je klaar.

Een massage met warme olie zorgt voor een ontspannen en stressvrij lichaam. Dit zorgt ervoor dat eventuele blokkades in de energiebanen van het lichaam effectief behandeld kunnen worden. De massagetechnieken zorgen in combinatie met speciale warme oliën voor een holistische en energetische massage welke geschikt is voor alle leeftijden. Spanningen en stress kunnen diverse lichamelijke en mentale klachten veroorzaken in het lichaam. Hierdoor raak je vermoeid, en kun je last krijgen van allerlei vervelende stress gerelateerde klachten.

Hierbij kun je denken aan een verhoging van de bloeddruk, pijnlijke spieren of spanningshoofdpijn. Dit wordt veroorzaakt omdat de lichamelijke en geestelijke balans in het lichaam verstoort is geraakt. Een olie massage in Almere is een doeltreffende massage die geheel wordt afgestemd op jouw persoonlijke energie. De ontspannende oliën brengen het lichaam en de geest weer helemaal tot rust.

Olie massage van Ayubowan in Almere

Naast een massage met olie ben ik tevens gespecialiseerd in diverse andere soorten massages. Ook als je graag gebruik wilt maken van een Ayurvedic massage in Almere sta ik voor je klaar. Maar, ook voor een relax massage in de omgeving van Almere ben je in mijn praktijk van harte welkom. Door mijn ruime ervaring als masseur bied ik je altijd de behandeling die jouw lichaam nodig heeft.

Na een olie massage in Almere ervaar je een heerlijk gevoel van rust en balans. Niet alleen lichamelijk, maar natuurlijk ook mentaal.

Dit wordt veroorzaakt doordat er tijdens deze massage gebruik wordt gemaakt van zachte en therapeutische massage technieken in combinatie met olie. Als ervaren masseur sta ik tevens voor je klaar met diverse hammam massages in Almere. Ook deze massages kunnen geheel worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Een goede massage is dan ook een weldaad voor lichaam en geest.

De bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor jij je energieker en vitaler voelt. Daarnaast is een olie massage in Almere ook effectief voor het wegnemen van spanningen en stress. Naast diverse ontspanningsmassages ben je bij Ayubowan tevens van harte welkom als je gebruik wilt maken van een sportmassage in Almere. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Klik op ondenderstaande "boek hier de behandeling!" knop om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage.  Dit kan contant of via pin. 

60 min - € 42,50

90 min - € 62,50