Home » Massages » Ceylon massages

Ceylon treatments

Laat jezelf meevoeren naar het oude Ceylon met de traditionele Ceylon Treatments. Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, waardoor je huid extra gevoed wordt. Naast een reiniging en een massage met sheabutter, word je ook gescrubd met een milde sheabutter scrub en vervolgens wordt jouw huid verzorgd met de traditionele Ceylon producten. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid

Green tea treatment

Heerlijk ontspannen en gelijktijdig afslanken kan met de Green Tea treatment. De rijke samenstelling werkt diep door in de huid. En terwijl je geniet van totale rust, zorgen de actieve ingrediënten voor een afslankend effect. 

Meer info

Coffee treatment

De behandeling start uiteraard met ee kopje koffie, waarbij je plaats mag nemen op de behandeltafel. Eerst wordt je helemaal gescrubt met warme olie en koffie. Dit wordt gevolgd met een pakking van chocolade en koffie. 

Meer info

Klik op ondenderstaande "boek nu!" knop om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage.  Dit kan contant of via pin.