Home » Massages » Ceylon massages » Green Tea massage

Green Tea treatment

Heerlijk ontspannen en gelijktijdig afslanken kan met de Green Tea  treatment. De rijke samenstelling werkt diep door in de huid. En terwijl je geniet van totale rust, zorgen de actieve ingrediënten voor een afslankend effect. Met de Green tea bodypolish wordt een stimulerende lichaamspeeling uitgevoerd voor een betere doorbloeding van de huid. Deze polish is rijk aan vitamine C en vitamine E.

Aansluitend wordt je ingepakt met een Green Tea & Algen pakking die rijk is aan algen waardoor het celmetabolisme wordt gereguleerd. Door de actieve bestanddelen tannine en cafeïne werkt deze ontgiftend en heeft de pakking een afslankende werking. De behandeling wordt afgesloten met een green tea massagecream.

Klik op ondenderstaande "boek hier de behandeling!" knop om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage.  Dit kan contant of via pin. 

90 min - € 72,50