Home » Massages » Hammam

Hammam 

Hammam massages in Almere

Voor hammam massages in Almere sta ik graag voor je klaar. Deze massagetechniek kan zowel in een basic, total, als luxe uitvoering aangeboden worden. Je ervaart een totale ontspanning van lichaam en geest. Daarnaast zijn de hammam massages van Ayubowan Massages in Almere ook weldadig voor de huid. Binnen mijn praktijk ben je ook van harte welkom als je gebruik wilt maken van een Ayurvedic massage in Almere.

Een hammam massage bestaat uit diverse rituelen waarbij het scrubben van de huid centraal staat. Dit doe ik aan de hand van een speciaal daarvoor bestemde handschoen. Het scrubben gebeurt aan de hand van olijfolie zeep. Deze maakt je huid heerlijk zacht. Na het scrubben volgt er een behandeling met het schuim van de zeep waarbij ik krachtige massage technieken uit oefen op het lichaam. Mijn hammam massage in Almere bevorderd de bloedsomloop en de circulatie.

Daarnaast raken de spieren door de massage ontspannen en worden dode huidcellen effectief verwijderd. Als je liever voor een meer uitgebreide hammam massage kiest worden ook de voeten voorzien van een weldadige massage. Ook wordt het lichaam bedekt met kruidencompressen zodat de poriën wijder open gaan staan. Dit is een optimale voorbereiding op het scrub ritueel waardoor een optimaal resultaat verkregen wordt.

Ontspannende hammam massage in Almere

Naast diverse soorten hammam massages, sta ik als ervaren masseur ook graag voor je klaar als je op zoek bent naar een relax massage in Almere. Ook voor een ontspannende warme olie massage ben je bij praktijk Ayubowan Massages in Almere aan het juiste adres. Nadat de achterzijde van het lichaam volledig behandeld is met kruidencompressen en het scrub ritueel met een kese (handschoen, word je ingezeept met romige zeep waarna er een ontspannende massage zorgt.

Als het lichaam vervolgens is ontdaan van schuim, volgt er een massage met heerlijk geurende hammam olie. Deze olie prikkelt de zintuigen, brengt je tot rust en ontspanning en zorgt voor een heerlijk zachte huid. Daarna wordt het lichaam ingesmeerd met een bijpassende lotion. Een hammam massage heeft daarmee niet alleen een rustgevende en ontspannende werking.

Het reinigt tevens het lichaam zodat schadelijke afvalstoffen effectiever afgevoerd kunnen worden door het lichaam. Ook de bloedsomloop wordt hierdoor gestimuleerd. Of je nu kiest voor een standaard of uitgebreide hammam massage, jouw lichaam ervaart een intense rust en kalmte waarbij ook de zintuigen gestimuleerd worden. Bij Ayubowan ben je tevens van harte welkom voor diversze andere massages. Ook als je gebruik wilt maken van een sportmassage in Almere sta ik voor je klaar.

Deze Hammam massages zijn mogelijk bij Ayubowan Massages in Almere