Home » Massages » Hot Stone massage

Hot Stone massage

De hot stone massage van Ayubowan-Massages Almere verlicht spanning en geeft je nadien veel energie.

Hot stone massage wordt gegeven met basalt stenen, dit zijn vulkanische stenen. De stenen zijn rond of ovaal vorming en verschillen van grootte. De temperatuur ligt tussen de 45 en 47 graden. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige stijgingen. Het doel van de hot stone massage is het lichaam vrijmaken van stress, spanning en angst.

Een hot stone voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Afhankelijk van de duur van de behandeling kan gekozen worden voor behandeling van de achterkant, het gehele lichaam eventueel aangevuld met een behandeling voor vermoeide benen of aangevuld met een hoofdmassage.

Herstelt energie en vitaliteit van lichaam en geest. Geeft een diepe ontspanning, vermindert stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Stimuleert de bloedsomloop en doorbloeding van organen.

Klik op ondenderstaande "boek hier de behandeling!" knop om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage.  Dit kan contant of via pin. 

60 min - € 45,00

90 min - € 65,00