Home » Massages » Sportmassages

Sportmassages bij Ayubowan-Massages in Almere

Voor een sportmassage in Almere ben je bij Ayubowan-Massages van harte welkom. Door mijn ruime ervaring als masseur voorzie ik je van een effectieve sportmassage die helpt om blessures te voorkomen of genezen. Natuurlijk kan ik je ook voorzien van een professionele begeleiding in de herstelperiode na een sportblessure. Als gedreven sporter is het van groot belang om je spieren in goede conditie te houden. Een sportmassage is niet alleen voor sporters!

Overbelasting of het belasten van de spieren op een verkeerde manier, kan vervelende en langdurige blessures met zich meebrengen. Want, naast een goede lichamelijke conditie is ook een sterk en atletische spierstelsel van groot belang om alles uit jouw sportieve prestaties te kunnen halen. Op deze manier ben je in staat om grenzen te verleggen. Toch is pijnvrij sporten niet altijd vanzelfsprekend.

Dit kan veroorzaakt worden door een verkeerde houding, het overbelasten van spiergroepen of het krijgen van knopen in de spieren. Voor een sportmassage in Almere sta ik als ervaren masseur dan ook graag voor je klaar. Bij Ayubowan Massages ben je tevens van harte welkom als je gebruik wilt maken van een relax massage of een olie massage in Almere. Deze ontspannende massages in Almere draagt bij aan een uitstekende balans tussen lichaam en geest.

Waarom een sportmassage?

Een sportmassage van Ayubowan-Massages in Almere is tevens effectief, biedt tevens om blokkades en knelpunten in de spiergroepen op te heffen. Deze verkramping van de spieren komt bijvoorbeeld veel voor na een blessure of een impact van buitenaf door een val vertonen. Als sporter wil je deze blokkades natuurlijk voorkomen. Dat is immers beter dan genezen. Ook voor een preventieve sportmassage in Almere ben je bij mij dus van harte welkom. Ook bij overbelasting werkt een massage weldadig.

Zo kun je jouw spieren weer op de juiste manier gebruiken tijdens het sporten. Binnen mijn praktijk bied ik tevens andere behandelingen aan. Hierbij kun je denken aan een Hammam massage. Ook voor een Ayurvedic massage in Almere sta ik voor je klaar. Als sporter wil je natuurlijk het beste voor je lichaam. Alleen op deze manier ben je in staat om pijnvrij en op een verantwoorde manier te sporten.

Maar, ook als je moet herstellen na een langdurige blessure kun je gebruik maken van een sportmassage in Almere. Door mijn ruime ervaring kan ik je altijd voorzien van de juiste ondersteuning in je weg naar herstel. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de spieren sneller kunnen herstellen. Voor een sportmassage in Almere sta ik dan ook graag voor je klaar.

Het sportmassage aanbod van Ayubowan Massages Almere.

Achterzijde benen

Onze benen moeten ons een leven lang dragen en hebben nogal wat te verduren; lopen, buigen, trap op en trap af, sporten. Meer info

Rug en benen

Naast de massage voor de benen en voeten wordt deze massage uitgebreid met een heerlijke rugmassage. Meer info

Klassieke (sport)massage

Ervaar je veel spanning in een bepaald deel van je lichaam? Een klassieke massage helpt je hier bij.

Meer info

Rug/Nek/Schouder

Tijdens deze 30 minuten massage wordt er voornamelijk aandacht gegeven aan de vastzittende gebieden: nek, schouderbladen, Meer info

Klik op ondenderstaande "boek nu!" knop om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage.  Dit kan contant of via pin.