Home » Massagesalon » Duo-massage » Hotstone duomassage

Hot Stone massage

Genieten met z’n twee is meer dan dubbel zo fijn. Een duomassage is een mooie gelegenheid om samen met je partner, vriend, vriendin, vader, moeder, dochter, zoon iets bijzonders te ondergaan. Jullie worden samen in één ruimte gemasseerd door twee massagetherapeuten. Samen genieten jullie van een massage met heerlijke geuren en olie.

Een hot stone massage wordt gegeven met basalt stenen, dit zijn vulkanische stenen. De temperatuur van de stenen ligt tussen de 45 en 47 graden. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige stijgingen. Het doel van de hot stone massage is het lichaam vrijmaken van stress en spanning. Afvalstoffen worden afgevoerd en je lichaam wordt in balans gebracht. Deze massage herstelt energie en vitaliteit van lichaam en geest, geeft een diepe ontspanning, vermindert stress en vermoeidheid. Daarnaast wordt de bloedsomloop gestimuleerd.

Goed om te weten: de achterzijde kan - afhankelijk van de gekozen tijd - eventueel ook behandeld worden. De massage kan worden uitgebreid met een behandeling voor vermoeide benen of een hoofdmassage.

60 min - € 70,00

90 min - € 100,00

Hot stone duo massage

60 min - € 130,00

90 min - € 190,00

Bij de duo variant masseert een van mijn collega's mee/