Home » Massagesalon » Lichaamsmassages » Deelmassages

Deelmassages

Tarief € 29,00

Je kunt ervoor kiezen om een specifiek gedeelte van uw lichaam te laten masseren. Een deelmassage duurt 30 minuten. Denk hierbij aan een massage van rug, nek, schouders of een massage van de benen, maar ook een massage van hoofd en nek. Het doel van een deelmassage kan zowel ontspanning als klachtgericht zijn. Klik op onderstaande links om meer te weten te komen over de specifieke massages.

1. Rugmassage

Deze rugmassage helpt bij rugklachten welke door zwaar lichamelijk werk, een verkeerde houding of door te weinig beweging zijn ontstaan. Daarnaast helpt een rugmassage om de gespannen rugspieren weer soepel te maken, waardoor de klachten afnemen of zelfs verdwijnen.

2. Nek- en schoudermassage

De nek- en schoudermassage helpt onder andere bij nek- en schouderklachten welke ontstaan zijn door een verkeerde (werk)houding, zittend werk en veelvuldig gebruik van de mobiele telefoon. Deze massage helpt de gespannen nek en schouders weer soepel te maken waardoor de klachten afnemen of zelfs verdwijnen.

3. Gezicht-, hoofdhuid- en halsmassage

De gezicht-, hoofdhuid en halsmassage helpt bij stress, slapeloosheid, hoofdpijn of migraine. Deze massage is ook ideaal voor spanningen in de nek en het achterhoofd. De klachten worden verlicht - in sommige gevallen verdwijnen de klachten - waardoor er een ontspannen gevoel voor in de plaats komt.

4. Arm- en handmassage

De arm- en handmassage helpt bij RSI-klachten, een tennis- of golfarm, vermoeide handen, verkrampte en gespannen handen en koude handen. Deze massage helpt deze klachten te verlichten of zelfs te doen verdwijnen, waardoor je de arm en hand weer beter en soepeler kunt bewegen.

5. Buikmassage

De buikmassage helpt bij stressklachten, spanningsklachten, buikklachten, gevoeligheid rondom de navel en darmklachten (indigestie, obstipatie, krampen). Deze klachten worden verlicht - of kunnen verdwijnen - waardoor je je prettiger gaat voelen. Daarnaast zorgt het voor een betere zuurstoftoevoer in je lichaam.

Een buikmassage zorgt er tot slot voor dat de buik soepel en zacht gehouden wordt. Energie, bloed, lymfe en zenuwbanen kunnen goed blijven doorstromen. Hierdoor ga je je beter voelen.

6. Beenmassage voorzijde

Bij een massage van de voorkant worden de spieren van het bovenbeen, knie, onderbeen en voet gemasseerd. Een beenmassage helpt tegen overbelasting en uitstralende pijn naar de knie. Daarnaast helpt het tegen pijn welke veroorzaakt is door verrekking, verdraaiing en zware belasting. De klachten worden verlicht - en kunnen zelfs verdwijnen - waardoor je je bovenbeen en knie weer beter en soepeler kunt bewegen.

7. Beenmassage achterzijde

Bij een massage van de achterkant worden de spieren van de bil, achterste bovenbeenspieren en de kuiten gemasseerd. Het helpt bij verkorte hamstrings en het verlicht klachten door langdurige belasting van de hamstrings (bijvoorbeeld door hardlopen of een lange wandeling). Ook helpt een beenmassage bij lage rugpijn met uitstraling naar de bil, achterzijde van het been, kuit en voet. Tot slot is een beenmassage ideaal wanneer je kramp in de kuiten hebt. De klachten worden verlicht - en kunnen zelfs verdwijnen - waardoor je je bovenbeen en kuiten weer beter en soepeler kunt bewegen.

Behandeling

 • Kracht:
  Wisselend     
 • Doel:
  Ondersteuning bij herstel van klachten
 • Voor wie:
  Mensen die specifieke klachten hebben al bijvoorbeeld spier- of hoofdpijn.

Tarieven

 • 25 minuten
  € 29,00

 

Massage mogelijkheden

 • 25 minuten
  Rug of Benen, Hoofd, Buik, etc

Deel op SocialMedia