Home » Massagesalon » Lichaamsmassages » Sportmassage warming up

Sportmassage warming up

Tarief vanaf € 29,00

Een activerende en een sederende (ontspannende) massage. De activerende massage is bedoeld voorafgaand aan het sporten. Hierdoor worden de spieren al deels opgewarmd voordat u begint met sporten. Let wel: deze massage is niet in plaats van een warming-up.

Behandeling

 • Kracht:
  Krachtig     
 • Doel:
  Optimalisatie, blessure- en hersteltraining
 • Voor wie:
  Sporters

 

Tarieven

 • 25 minuten
  € 29,00
 • 55 minuten
  € 48,00

 

Massage verdeling

 • 25 minuten
  Achterzijde lichaam
 • 55 minuten
  Fullbody

 

Sederende massage

Wordt toegepast na activiteiten om spieren te helpen herstellen na een inspanning. Deze vorm van sportmassage heeft een dehydraterend effect wat betekent dat vocht versneld wordt afgevoerd. Daarnaast kan een verhoogde spierspanning, ophopingen van afvalstoffen (de zogenaamde ‘knoopjes’ in de spieren of pezen) worden verminderd.

Stimulerende massage

Wordt toegepast voorafgaand van een activiteit waarbij het lichaam wordt voorbereid op inspanning. De doorbloeding wordt verbeterd, waardoor er zuurstof naar de spieren gaat en het lichaam zich instelt op activiteit. Tevens is er minder kans op blessures.

Verzorging

Een goede verzorging tijdens de carrière van een sporter kan het verschil zijn met het behalen van de doelstellingen. Als sporter wil jij je bezig houden met de sport, en gaat alle concentratie daar naar toe. Met een goede verzorger naast je krijgt je advies over hoe je kunt en/of moet trainen, hulp bij voedingsadvies. Maar de verzorger weet je ook te remmen. Voldoende rust is net zo belangrijk als het trainen en dat wil jij als sporter nog wel eens over het hoofd zien.

Deel op SocialMedia