Home » Over Ayubowan » Missie en visie

Missie en visie

Missie

 Ayubowan betekent “Welkom”, je bent bij mij welkom om tijdloze ontspanning als een geschenk vanuit de oude wijsheid te ervaren. Ayubowan Coaching & massage is de Ayurvedische coaching & massagepraktijk van Almere die de essentie van Ayurveda bereikbaar en toegankelijk wil maken voor zijn gasten.

De producten van Beauty & Care waar ik mee werk zijn ontwikkeld vanuit een diepe passie voor het Verre Oosten en gebaseerd op de duizenden jaren oude wijsheid afkomstig uit de Ayurveda. Deze Ayurvedische kennis wordt in de producten van Beauty & Care gecombineerd met inzichten uit de naturopathie, de aromatherapie, en de nieuwste kennis uit het hedendaagse cosmetische veld. 

Visie 

Ayubowan coaching & massage heeft als visie dat complete ontspanning van het lichaam voor de mens belangrijk is waarbij innerlijke rust en uiterlijke schoonheid belangrijk is, dit geeft de mens zelfvertrouwen en kracht! Het uiteindelijke doel is klanten bekend te maken met Ayurveda en onze heerlijke producten van Beauty & Care.

Laat jouw huid weer stralen.

Ik kijk uit naar jouw komst!

Chris