Home » Over Ayubowan » Over Chris

Over Ayubowan massage masseur in Almere

Mijn naam is Chris van der Linden. ik woon samen met mijn vrouw Samantha  waar ik een open relatie mee heb en mijn dochter Julia. 

Ik wandel graag en ben veel in de natuur te vinden om alles over eetbare planten te ontdekken. Ik ben regelmatig te vinden bij ons tuinhuisje. Dit hebben we sinds een paar jaar en nu ik een massagepraktijk heb, wil ik ook hier met jullie gaan mediteren en ook behandelingen kunnen geven. De vorderingen hiervan zullen te lezen zijn op mijn blogsite Ayutantra

Meer dan 20 jaar geleden heb ik tijdens een vakantie in Sri Lanka kennis gemaakt met Ayurveda. Niet veel later ontdeke ik in India Tantra.  Dit heeft mij heel veel kennis gegeven over het gebruik van de natuur en liefdevolle aanraking in je dagelijkse leven. Daarnaast krijg ik nog dagelijks informatie van mijn vrouw, die daar vandaan komt en van mijn schoonfamilie. Dit alles heeft, met mijn coachingsachtergrond geleid tot het opstarten van mijn massagepraktijk Ayubowan Massages Almere.  De praktijk is gevestigd aan huis in een sfeervolle ingerichte kamer. 

Zowel op het gebied van massage en mediatie blijf ik cursussen en workshops volgen. Dit om de kennis te verweken in optimale behandelingen voor mijn klanten.