Home » Treatments

Treatments

Geniet van bijvoorbeeld van een ontspanningsmassage, of heb je minder tijd, ga dan bijvoorbeeld voor een sportmassage of bijvoorbeeld voor een stoelmassage of een Indiase hoofdmassage. 

Spreek op tijd je afspraak af (24 tot 48 uur vooraf) en plan ongeveer 60 min extra tijd. 30 minuten voor een gesprek en 30 minuten voor een evaluatie en een kopje thee of water. 

Aangezien de massages een langdurig effect hebben, moet je er echt tijd voor nemen en geen massage plannen tussen twee belangrijke afspraken in. 
Onze massages vinden plaats op een massagetafel of op een futon op de vloer.

Mijn  Ayurvedische massages combineren intuïtie en verwennerij in deze exclusieve energiemassages met elementen uit Ayurvedische, Thaise, Yoga, Hawaiiaanse en Klassieke massages*. 

In principe worden alle treatments en massages gegeven op het naakte lijf. Behalve bij massages voor het hoofd, stoelmassages en massages voor benen, nek en schouder en rug. 

Wil je meer Ayurveda in je leefstijl, dan zijn er de consulten. Coaching vindt dan plaats in de praktijk of al wandelend in de natuur van Almere. Voor Tantra, verwijs ik je naar Fusiantra.

Na dat je afspraak afgrond is neem ik contact op met jou, dit om en betere afstemming te krijgen en eventueel aanpassingen te maken.