Home » Treatments » Ayurvedische behandelingen

Ayurvedic treatments

Udvartana- poedermassage

Udvartana is een diep indringende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van medicinale kruidenpoeder. De poeder wordt veelal richting het hart gemasseaars.

Meer info

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels. Diversen kruiden gebundeld in een katoenen doek aan de bovenzijde dichtgebonden.

Meer info

Rijsstempelmassage

Bij een Navarakizhi (Pinda swedana) behandeling wordt het lichaam, of het deel dat de behandeling nodig heeft, eerst ingemasseerd met kruidenolie en dan volgt de massage.

Meer info

Een massage is een ware traktatie voor het lichaam en geest en is daarnaast een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van warme kruidenoliën, aangepast op de huidtype.

Door met warme oliën te masseren worden pijnpunten behandeld evenals vastzittende en stijve spieren. Hierbij ligt de nadruk op de marma-punten van het lichaam. Op deze manier worden blokkades opgelost, wordt de bloedsomloop gestimuleerd, neemt de flexibiliteit in het lichaam toe en worden de spieren en gewrichten ontlast van spanning. Dit alles geeft het energetische systeem van het lichaam een beter balans.

De massage is een energetische, prettige doch stevige massage, waarbij de gevarieerde massagetechnieken aangepast worden aan jouw behoefte. Deze bewegingen zorgen voor een ontspannende en helende werking op het lichaam. Dit om het lichaam in spiritueel, mentaal en emotioneel Wel-Zijn te brengen.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende en ontstressende massage of een stevige en diepgaande massage. Ik nemen je mee op een mooie reis voor het lichaam, geest en de ziel.

Klik op ondenderstaande "boek nu!" knop om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage.  Dit kan contant of via pin.