Home » Treatments » Lichaamspakkingen » Aloë Vera Body Wrap

Aloë Vera Body Wrap

De huid houdt erg van vitamines C en E, die in Aloë Vera aanwezig zijn. Zij zorgen voor een verbeterende stevigheid van de huid en voor hydratatie. Gecombineerd met een pakking heb je een fijne manier om je huid van voedingsstoffen, essentiële vetzuren en vocht te voorzien.

Rug behandeling met warme kompressen en een Aloë Vera scrub. De rug krijgt een warme Aloë Vera Pakking. Tijdens deze Pakking worden de benen behandeld met warme Aloë Vera olie. De benen worden gemasseerd met warme Aloë Vera olie. De rug wordt gemasseerd met warme Aloë Vera olie. Na de massage word je warm toegedekt en geniet je nog even na van deze ultieme ervaring.

Aloë Vera-gel dringt de huid bijna vier keer zo snel binnen als water. De super verzachte kwaliteiten zorgen ervoor dat vocht wordt ingebracht in de onderste huidlagen.

Klik op ondenderstaande "boek hier de behandeling!" knop om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage.  Dit kan contant of via pin. 

90 min - € 72,50