Home » Treatments » Lichaamspakkingen » Green Mud Body Wrap

Green Mud Body Wrap

Klei (of leem) is een natuurproduct. Het is rijk aan enzymen en bevat veel mineralen. Dit zijn anorganische stoffen zoals magnesium, natrium, kalium, ijzer, silicium, calcium en komen bv. uit de bodem van vulkanische gebieden. Er zijn veel verschillende soorten klei. De soorten die het meest gebruikt worden de gezondheidszorg/schoonheidsverzorging heb ik hier op een rijtje gezet.

Een kleipakking bestaat uit een paar vaste bestanddelen waarbinnen je kunt variëren. Een pakking van alleen klei en water/hydrolaat zal voornamelijk vocht en/of afvalstoffen uit de huid trekken, bv. om zo een herstelproces op gang te brengen. Dat heeft als doel om het lichaam van zijn gifstoffen te ontdoen en dus te zuiveren. Als je met je pakking ook iets in de huid wil brengen hebben we een oliegedeelte nodig en een emulgator om de olie te laten mengen met de vloeistof..

  • Groene Klei: bestaat uit minerale zouten, sporenelementen en enzymen voor medicinaal en cosmetisch gebruik. Het werkt zuiverend, herstellend/ ontstekingsremmend en opbouwend. Groene klei zuigt gifstoffen uit het lichaam en geeft in- en uitwendig mineralen af. Het verbetert de doorbloeding en bevordert het energetisch lichamelijk evenwicht. Heb je een gevoelige huid, dan kun je beter de witte klei nemen.
  • Witte Klei: mineraal arm en daardoor zacht voor gevoelige en droge huid. Voor de lymfe en veneuze circulatie. Reinigt de huid mild en stimuleert de aanmaak van collageen.

Klik op ondenderstaande "boek hier de behandeling!" knop om eenvoudig en snel een afspraak te plannen in de online agenda. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging van je afspraak. Vooraf betalen is niet nodig. Je betaalt na afloop van je massage.  Dit kan contant of via pin. 

90 min - € 72,50