Home » Treatments » Ontspanningsmassages

Ontspanningsmassages

Na een korte intake kan mijn Ontspanningsmassage een eerste kennismaking zijn met mijn totale aanbod. Deze ontspannende massage wordt op een tafel gegeven en is een mix van zowel oosterse als westerse massage technieken. Denk bijvoorbeeld aan Lomi Lomi en Shiatsu. Ook het materiaal wat ik hierbij gebruik kan zeer divers zijn, denk aan hot stones, honing, maar ook bamboe. 

Deze massage kan ook een bijdrage leveren als je vaak last hebt van malende gedachten, of te veel in je hoofd zitten. Tijdens deze ontspannende massage zul je merken dat je langzaam weer je lichaam gaat voelen. De tip van mij is altijd ga met je gedachte naar mijn handen en volg ze op je lichaam.

Een van de massagetechnieken die ik kan gebruiken is Esalen. Dit zijn lange zachte strijkingen van top tot teen. Elke beweging wordt afgewisseld met intens aanraken dan weer iets sneller en steviger en is zo altijd verrassend en nieuw. Daarom heeft elke aanraking van deze massagetechniek ook een sterk therapeutische werking. Het kan intens zijn maar zeker helend, zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch en mentaal kom je tot rust. Met deze massage ga je weer terug in je lichaam om het gevoel van rust en ontspanning weer te ervaren.

Ik gebruik tijdens deze massage een olie die ik afstem met jou en je mag geheel ontkleed zijn, dat mag je zelf beslissen wat goed voor je voelt. Hou je liever een slip of boxer aan, dan mis je de ultieme werking van de Esalen techniek.