Home » Treatments » Treatments » Ayurveda treatments

Ayurveda treatments

Een massage is een ware traktatie voor het lichaam en geest en is daarnaast een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van warme kruidenoliën, aangepast op de huidtype.

Door met warme oliën te masseren worden pijnpunten behandeld evenals vastzittende en stijve spieren. Hierbij ligt de nadruk op de marma-punten van het lichaam. Op deze manier worden blokkades opgelost, wordt de bloedsomloop gestimuleerd, neemt de flexibiliteit in het lichaam toe en worden de spieren en gewrichten ontlast van spanning. Dit alles geeft het energetische systeem van het lichaam een beter balans.

De massage is een energetische, prettige doch stevige massage, waarbij de gevarieerde massagetechnieken aangepast worden aan uw behoefte. Deze bewegingen zorgen voor een ontspannende en helende werking op het lichaam. Dit om het lichaam in spiritueel, mentaal en emotioneel Wel-Zijn te brengen.

Of u nu op zoek bent naar een ontspannende en ontstressende massage of een stevige en diepgaande massage. Wij nemen u mee op een mooie reis voor het lichaam, geest en de ziel.

Lees hier meer over de holistische benadering bij Ayurveda.