Home » Wellness behandelingen » Lichaamspakkingen » Marokaanse Rhassoul pakking

Rhassoul beleving

De behandeling waar het niet alleen om de reiniging van de buitenkant gaat maar ook om de binnenkant!

We beginnen deze behandeling met een geurreis u kiest 1 van de 3 Aromamixen die we tijdens de behandeling gaan gebruiken. Deze zullen u geven wat u op dat moment nodig heeft. Vervolgens gaat u op de buik liggen en voeren we rugscrubmassage uit met de Rhassoul Treatment, deze scrub de dode huidcellen weg en voedt en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Daarna dekken we de rugpakking af met thermische folie en draait u zich om om de gekozen gezichtsbehandeling uit te voeren. De Rhassoul treatment kan nu goed inwerken en zijn werk doen door een vlugje menthol is deze pakking heerlijk verkoelend.

Tijdens de inwerktijd van het gezichtsmasker, scrubben we de handen met de Rhassoul Treatment en laten deze even inwerken.

Aan het eind van de behandeling reinigen we de handen en rug met warme compressen, en heeft u een heerlijke ontgiftende en verzachtende behandeling gehad. Belangrijk is om deze dag extra veel water te drinken zodat de afvalstoffen die vrij gekomen zijn goed kunnen worden afgevoerd. 

Deze behandeling kan als deelpakking (bijvoorbeeld alleen de rug) of als volledige lichaamspakking gedaan worden.

Tip! ook aan te raden in combinatie met een lichaamsmassage. Zie hiervoor de speciale wellness-arrangementen.

60 min - € 60,00