Home » Winkel » Etherische olie » Etherische olie branders

Etherische olie branders

Aromastones en Aromabranders

Gebruik aromabranders of aromastones om een heerlijke geur in iedere gewenste ruimte te verkrijgen.

Aromabrander

Aromabranders worden ook wel geurbrander of oliebrander genoemd. Gebruik pure geuren zoals Etherische oliën, Etherische olie mixen of Parfums om te druppelen in het water van de aromabrander of om te druppelen op de aromastone. Er zijn maar een paar druppels etherische olie of parfum nodig om een heerlijke geur te creëren in een bepaalde ruimte. Het voordeel van een aromabrander/geurbrander is dat hier telkens een andere geur in gebruikt kan worden. Deze geurverspreider is in vele leuke vormen en kleuren verkrijgbaar.

Aromastone

De aromastone kan ergens neergezet worden voor de sier en voor de geur, maar ze kan ook makkelijk uit het zicht geplaatst worden waardoor enkel de prettige geur wordt waargenomen. Op een aromastone kan slechts 1 geur of een geur die goed met een bepaalde etherische olie gecombineerd kan worden toegevoegd worden op de aromastone. Na gebruik is de aromastone uit te wassen in de vaatwasser en daarna kan er meestal wel een andere geur op gedruppeld worden.

Aromaverstuiver

Op onze aromatherapie webshop zijn ook aromaverstuivers/roomsprays verkrijgbaar. Spray 2 tot 3 keer met deze luchtverfrisser geurverspreider en ervaar een heerlijke geur in huis.

Aromabranders

Naast de verkoop van Aromabranders, worden ook vele andere producten verkochtdie ervoor  zorgen dat je je thuis lekker kunt ontspannen.

Oliebrander

Naast de oliebrander verkopen wij ook wax branders en geurbranders. Zorg er met deze producten voor dat jouw huis binnen no-time heerlijk ruikt.