Home » Winkel » Huisgeuren

Huisgeuren

Roomspray

Huisgeur

Geurstokjes

Heerlijke geurtjes

Deze luchtverfrissers / roomsprays zijn makkelijk te gebruiken door een paar keer te sprayen in de ruimte. Bij 3 tot 4 keer sprayen met de roomspray is er in een mum van tijd een heerlijke geur in de betreffende ruimte. 

De verstuiver geuren zijn geschikt om grote ruimtes te voorzien van een heerlijke geur met behulp van een automatische geurverstuiver en de pure huisgeuren worden gebruikt op aromastones en in aromabranders.

Luchtverfrisser

Deze luchtverfrisser is goed te gebruiken in de infrarood sauna, stoomcabine, de schoonheidssalon, de massagesalon etc. 
Met 1 flesje Roomspray van 100 ml kan je ongeveer 100 x sprayen en meestal ruikt het al lekker na 2 tot 4 x sprayen in de ruimte.

Luchtverfrisser / roomspray is op basis van...

Luchtverfrissers / Roomsprays op basis van etherische olie zijn: Bergamot, Dennen, Eucalyptus, Eucamint, Hamam, Herfst, Mint, Lavendel, Lente, Salie, Sinaasappel, Winter en Zomer.

Luchtverfrissers / Roomsprays op basis van parfum olie zijn: Adore, Aloë Splash, Alpenkruiden, Anti-Nicotine, Bamboe, Berken, Cederhout, Diamonds, Duizend Bloemen, Honing Meloen, Leer, Lotus, Nieuwe Auto, Oceaan, Rozen, Strand, Vanille en Wierook.

Pure huisgeuren

Met deze pure huisgeuren heb je in een mum van tijd een heerlijke geur in huis. Doe 4 tot 8 druppels op een aromastone of voeg ze toe aan het water bovenin een aromabrander om een heerlijke geur in huis te krijgen. 

Geurstokjes

Sinds kort bieden we ook geurstokjes. Super handig om een ruimte van een heerlijke geur te voorzien. Het enige wat je moet doen is de dop van het flesje halen, de zegel eruit halen. Vervolgens de stokjes in het flesje zetten en genieten maar. Als er te weinig geur vanaf komt zet dan tot 10 geurstokjes in het flesje. Als het te sterk is, haal er dan een paar stokjes uit.

Seizoensgeuren

Elk seizoen zijn andere geuren lekker in huis. 
Daarom hebben we per seizoen een kleine selectie gemaakt:

Zomer:

Mojito, Zomer, Pepermunt, Eucamint, Mint, Mint Fresh, Oceaan, Aloë Splash, Lotus, Cactus, (bloed) Sinaasappel, Piña Colada en Passiebloem

Herfst:

Cederhout, Kastanje, Wild Cranberry, Halloween, Herfst, Sinaasappel Cederhout, Patchouli en Spar

Winter:

Intens, Winter, Mirre, Amber, Wierook, Dennen, Maharadja, Magic, Sandelhout, Sinaasappel Honing, Kruidnoten, Vanille, Koffie, Champagne en Diamonds

Lente:

Adore, Perenbloesem, Magnolia, Lavendel, Lindebloesem, Hamam, Kamille, Anna Lena, Groene Thee, Oriental, Hyacint, Duizend Bloemen, Oranjebloesem en Lente